Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteren gemaakt op de Primo.
Was een enorm suc6. ik had 15 frikadellen gebruikt en het was op voordat ik het wist.
Wat een topactie!!!
Bedankt voor het delen Noskos
Persoonlijk doe ik juist wel met het vet naar beneden grillen alleen moet je wel opletten dat je zeer regelmatig het vlees verlegd.
De vlammen welke ontstaan door de smeltende vetkap zullen het vet krokant maken en door de vlammen krijg je ook nagenoeg geen rook. Het eindresultaat is dan een...
Dank je wel voor je reactie Ewald.
De bedoeling is dat ik vanavond om een uur of 19:00-20:00 de kip uit de de natte pekel haal en dan drogen.
Ik las in jouw bijgevoegde link wel dat je de kalkoen met boter hebt ingesmeerd. Die neem ik in ieder geval mee.
Mijn vrees is dat er niet voldoende...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.