BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door pelletboy

  1. P

    My first eisbein experiment

    ook je eerste foto, dat stuk van de slager waar jij nog niets mee hebt gedaan, brrrr, geef mij maar een lekker stuk vlees. Ik zou het nog niet aan de hond voeren..............sorry moest het ff kwijt.  :D
  2. P

    My first eisbein experiment

    ik vind het er ranzig uitzien, sorry, kraakbeen etc etc grrrr
  3. P

    een zonnig weekend spare ribs low and slow

    waar heb je dat geschaarde rek vandaan voor de ribs?
  4. P

    jemig wat lekker die spareribs

    boodschap: insmeren met mosterd voor de rub lijkt ongelofelijk te werken.
  5. P

    jemig wat lekker die spareribs

    ha, ze waren op toen ik pas aan mn toestel dacht........ eigenlijk dacht ik er wel aan maar dacht, bekijk het maar. laat ze niet koud worden..... :D
  6. P

    jemig wat lekker die spareribs

  7. P

    top service green forrest

    jongens, dit is echt een top apparaat. checken on a bierkan in de maak. lekker experimenteren verder.
  8. P

    top service green forrest

  9. P

    vacuum marineren

  10. P

    marinade spareribs

  11. P

    pellets voor de bbq, wat mogen ze kosten?

    blijft het feit, gezien deze topic, dat we niet weten wat Amerika in de pellets stopt. Is dat wel allemaal zo zuiver? We nemen het allemaal aan maar wordt dat gecontroleerd? Door wie? Wat voor rotzooi zit er in houtskool, ook zachthout? De commercie blijft de overhand houden. En we nemen aan dat...
  12. P

    pellets voor de bbq, wat mogen ze kosten?

    draadje aangemaakt
  13. P

    abco de bbqer

Terug
Bovenaan Onderaan