BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Pascal de boeck

  1. P

    ProQ Ranger Elite vragen

    Dat Seasonen komt vanzelf hoor, gewoon gebruiken dat ding. De Elite is de verbeterde versie van de eerste. Hij is gemaakt uit een iets dikker plaatstaal en heeft wat silicone extra's die de vorige uitvoering niet had. Zoals de gromlets om je probe door te steken en de isolatie op de handvatjes.
  2. P

    Weber Q3200 gas

    Met het verhoogd grillrooster kan je ook perfect indirect grillen in de Q's.
  3. P

    Golden Bacon.

    FOODPORN !
  4. P

    aankoop wga en themometer

    Alles kan op de WGA, maar in het klein. Ik kan hem niet meer missen. Bekijk mijn topics maar.
  5. P

    k?ttbullar med r?dbetssallad och potatis tillbaka hassel

    Mooie maaltijd, mooie foto's. Ziet er heerlijk uit.
  6. P

    Eindelijk Brisket

    Dat ziet er heel geslaagd uit, proficiat met je koetje.
  7. P

    Kalkoen op de BGE?

    Die was 5,2 kilo.
  8. P

    PP op de WGA.

    Insmeren met mosterd mag zeker, ik heb het vlees afgedekt toen de kerntemperatuur bleef hangen en toen de bark al gevormd was. Ik heb niet gesprayed of nat gehouden.
  9. P

    Kalkoen op de BGE?

    Vorig jaar met kerst een kalkoen gemaakt. De nacht ervoor in een pekelbad gelegen en na het drogen in de koelkast ge?njecteerd met een mengsel van boter en kippenbouillon. Onder het vel op de borst kruidenboter gestopt (boter met kippenkruiden) en opgevuld met kwartjes ui, appel en citroen. Die...
  10. P

    PP op de WGA.

    De houtskool in 1 hoekje aangestoken en zo een soort snake gebruikt. Enkele keren de houtskool herschikt en enkele brokjes toegevoegd. Het was geweldig om te doen, je moet het zeker eens proberen.
  11. P

    PP op de WGA.

    Ik heb een thermometertje in mijn deksel ingebouwd en heb geprobeerd om de temperatuur hier op 150 te houden. Dat is niet helemaal gelukt. Enkele keren weggezakt naar 110. En het heeft er een uur of 8 over gedaan om naar 88 graden kerntemperatuur te komen. Wel enkele keren het bakje gedraaid om...
  12. P

    Brusselse wafels.

    http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/brusselse-wafels-van-sofie
  13. P

    PP op de WGA.

    Ik heb eigelijk niets afgewogen of gemeten maar hier is het linkje naar de tv uitzending. http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/broodje-pulled-pork-met-koolsla
Terug
Bovenaan Onderaan