Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dat Seasonen komt vanzelf hoor, gewoon gebruiken dat ding.
De Elite is de verbeterde versie van de eerste. Hij is gemaakt uit een iets dikker plaatstaal en heeft wat silicone extra's die de vorige uitvoering niet had. Zoals de gromlets om je probe door te steken en de isolatie op de handvatjes.
Insmeren met mosterd mag zeker, ik heb het vlees afgedekt toen de kerntemperatuur bleef hangen en toen de bark al gevormd was.
Ik heb niet gesprayed of nat gehouden.
Vorig jaar met kerst een kalkoen gemaakt. De nacht ervoor in een pekelbad gelegen en na het drogen in de koelkast ge?njecteerd met een mengsel van boter en kippenbouillon. Onder het vel op de borst kruidenboter gestopt (boter met kippenkruiden) en opgevuld met kwartjes ui, appel en citroen. Die...
De houtskool in 1 hoekje aangestoken en zo een soort snake gebruikt. Enkele keren de houtskool herschikt en enkele brokjes toegevoegd. Het was geweldig om te doen, je moet het zeker eens proberen.
Ik heb een thermometertje in mijn deksel ingebouwd en heb geprobeerd om de temperatuur hier op 150 te houden. Dat is niet helemaal gelukt. Enkele keren weggezakt naar 110. En het heeft er een uur of 8 over gedaan om naar 88 graden kerntemperatuur te komen.
Wel enkele keren het bakje gedraaid om...
Ik heb eigelijk niets afgewogen of gemeten maar hier is het linkje naar de tv uitzending.
http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/broodje-pulled-pork-met-koolsla
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.