BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door mvdslot

  1. mvdslot

    Ooni Karu, welk hout te gebruiken?

    Ik heb ook een ooni karu en ik gebruik altijd oven gedroogd haardhout. Dit haal ik bij een verkooppunt van, hoe kan t ook anders, haardhout. Wat voor hout er in de netzakken allemaal zit geen idee maar het bevalt mij prima Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. mvdslot

    Ooni pizza oven: hoe warm wordt de pizza-steen?

    Ik ben in t bezig van een karu 12 en stook deze op hout. Ik haal met gemak een steen temperatuur van 500gr. Het is dus niet onmogelijk. Waarom t niet wil lukken geen idee, zeker met gas moet dit toch mogelijk zijn omdat dit veel constanter brand. Succes en hoop dat je t snel voor elkaar hebt...
  3. mvdslot

    tafel voor de ooni

    Ik zet hem altijd op een houten plank die ik op me weber 57cm leg. Uiteraard haal ik dan het deksel van de weber [emoji1787] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. mvdslot

    Pulled pork van procureur

    Bedankt voor de reacties.. de reden van de vraag is dat ik voor lunch op mijn werk een keer pulled pork wil maken. Mijn gedachten was dus om hem snachts erop te leggen zodat die smorgens klaar is.. de wedstrijd PP van noskos heb ik al vaker gemaakt en is zeker de beste manier.. ik gaat is kijken...
  5. mvdslot

    Pulled pork van procureur

    Hallo allemaal Heeft er iemand ervaring met het maken van pulled pork van procureur zonder deze in te pakken na een x aantal uur en hoelang duurde het ongeveer dat deze klaar was ik heb vaak zat pulled pork gemaakt maar nooit zonder inpakken.. hopelijk kan iemand ze ervaring delen Groeten Mark
  6. mvdslot

    Chicken bacon Bbq sauce glazed kebab spiesen

    Dit is echt een heerlijk gerecht, ook al meerdere malen gemaakt.. aanrader: maak je naan en tzaziki zelf dan weet je helemaal niet wat je mee maakt Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. mvdslot

    Bijgerecht Bavette rollade

    Zelf gemaakte Focaccia doet t ook erg goed Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. mvdslot

    Temperatuur schiet omhoog

    Ook ik ben bekend met dit fenomeen en regel ook niet meer terug Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. mvdslot

    Ooni karu aanschaffen

    Ok dat is goed om te horen alvast bedankt ik hoop dat @mrooding ook zijn ervaring hier wilt delen nu hij deze wat langer in gebruik heeft Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. mvdslot

    Ooni karu aanschaffen

    Hoi pizza liefhebbers Ik maak graag pizza’s op mijn kamado en ben hier ook tevreden over. Nu heb ik een aantal keer naar een pizza oven gekeken en dan met name de Ooni Karu. Het spreekt mij wel erg aan om op deze manier pizza’s te gaan maken. De reden om hier naar over te stappen voor pizza’s...
  11. mvdslot

    Zelfgemaakte pitabroodjes met Gyros

    Ziet er verrukkelijk uit. Zo eenvoudig maar oh zo lekker die pita’s zelf maken, nadeel is dat je gelijk de supermarkt pita’s niet meer wilt[emoji23] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. mvdslot

    Project Buitenkeuken

    Gaaf meubel mooi gemaakt.. ik zou je wel aanraden om je bbq op keramische voetjes te plaatsen zodat je afstand hebt tussen bodem en tegel Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. mvdslot

    Overkapping tuin

    Succes met het leggen ervan.. ik vond het fijn spul om mee te werken.. ik heb wel gebruik gemaakt van europees epdm Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  14. mvdslot

    Overkapping tuin

    Ik heb het epdm tegen de betonnen rand gelijmt en daarop een kitrand gelegd Bij de poort was inderdaad even uitzoeken hoe dat zou worden en dit is uiteindelijk de oplossing geweest.. ook met de reden dat er nu altijd nog iets met de poort gedaan zou kunnen worden Verzonden vanaf mijn iPhone...
  15. mvdslot

    Iberico ribfingers

    Blijft lkkr vlees, ik zou volgende keer de glaze weg laten.. neem een lkkrr rub voor knor en dat is meer dan zat.. 1,5 uur op 150gr vind ikzelf te lang en doe ze dus wat korter.. buitenkant moet uiteraard wel crispy zijn met een lkkre zachte binnenkant Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan