BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door KoKandre

  1. K

    Mijn eerste brisket

    Aj.... Ik heb de foto in de reeks vergeten te plaatsen, maar hier is de foto alsnog van het stukje brisket op mijn Weber. Untitled by anjosofr, on Flickr
  2. K

    Boven en onderrooster buiten bbq

  3. K

    Tussenring voor compactkettle

    Hoi Ceriel Waar zou je zo'n drum vandaan kunnen halen? Ik heb zelf geen idee.
  4. K

    Tussenring voor compactkettle

  5. K

    Nog maar een beenhammetje.

    Komen de boontjes ook van de Q? En hoe lang doe je die erop?
  6. K

    Druivenhout om te roken

    Bedankt allemaal, ik heb toch eerst maar een pp gemaakt waarbij ik hickory en appel heb gebruikt . Was heerlijk. Ik ga het later nog wel een keer proberen met een wijnrank. Ik kom hier deze winter nog op terug.
  7. K

    BCC experiment en een paar forellen

    Mooie sessie ThaReaper, Wat heb je als vulling in de paprika's gedaan? Heb je daar ook een recept van?
  8. K

    Ook maar ff zo'n BCC gemaakt

    Ik zou het de volgende keer proberen met Grolsch. Het is toch een BCC(Beer Can Chicken) :>
  9. K

    Druivenhout om te roken

    Toevallig zijn er wat gedroogde druivenranken op mijn pad gekomen, denk dat ik ze gewoon een keer ga proberen. Zou het de schors zijn die evt wat wrange smaak zou kunnen geven?
  10. K

    Afkicken of niet?

    Oeps, ik wist dat ik wat fout deed :blush:
Terug
Bovenaan Onderaan