Hallo allemaal,
Ik ben van plan om een buitenkeuken van steen/beton te maken en ik wil daar een deel in maken waar ik op hout kan "braaien". Ik ben dus op zoek naar een betaalbare boven en onder rooster. Zou het bovenrooster van gietijzer iets zijn of is RvS een betere optie, en weet iemand hiervoor een adresje?
Van welk materiaal zou het onderrooster moeten zijn?
Heeft iemand hier een idee over?
Overigens zal ook mijn weber compact 47 cm een plaatsje krijgen. Ik zal later dit jaar de vorderingen nog wel posten.
Graag jullie visie
Groet Andr?
Ik ben van plan om een buitenkeuken van steen/beton te maken en ik wil daar een deel in maken waar ik op hout kan "braaien". Ik ben dus op zoek naar een betaalbare boven en onder rooster. Zou het bovenrooster van gietijzer iets zijn of is RvS een betere optie, en weet iemand hiervoor een adresje?
Van welk materiaal zou het onderrooster moeten zijn?
Heeft iemand hier een idee over?
Overigens zal ook mijn weber compact 47 cm een plaatsje krijgen. Ik zal later dit jaar de vorderingen nog wel posten.
Graag jullie visie
Groet Andr?