Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Kleine kick van mezelf:
Ik zou vacumeren vooral gebruiken (alleen eigenlijk) in combinatie met geportioneerd invriezen, bijvoorbeeld spareribs of pulled pork. Begrijp ik goed dat het risico op botulisme in dat geval nihil is?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Voor de starter en het aanmaken van slechts een paar briketten, je kunt met wat aluminium folie heel goed je grote starter geschikt maken voor 'een paar' briketten :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Merci voor alle reacties. Ik denk dat ik eerst op de methode van Frits ga vertrouwen en dan op de kracht van het vuur :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Nice, die laatste foto zijn dan broer en zus of wordt daar een romance gesmeed? Moet mijn vrouw nog zo ver krijgen om me vlees te voeren :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Je schrijft dat je de schuiven dichtgedaan hebt toen je temp bereikt was, dat impliceert dat je ten eerste een overshoot gehad hebt en ten tweede brandt er op dat moment dan teveel brandstof tegelijk. In dat geval duurt het heel erg lang eer je de temp omlaag krijgt met alleen de onderste schuif...
Je geeft aan dat je nooit vocht gehad hebt in je alu-folie. Misschien een stomme suggestie, maar pak je wel strak in en zonder dat er een scheurtje aan de onderkant zit? Het zou namelijk ook nog kunnen dat je vocht eruit loopt (en dan houd je een paar druppels over) of dat het verdampt omdat het...
Misschien heb ik laatst te veel appelsap gebruikt, maar pas wel op dat je pp niet te zompig wordt. Indirect op de bbq opwarmen (in een alu bakje oid) vond ik persoonlijk lekkerder. Je houdt dan iets meer bite.
Volgens mij heb ik er via marktplaats eentje van je gekocht, dus mijn reactie: Ik gebruik hem doorgaans in combinatie met een CAC, dus de waterbakje ligt ongebruikt in de kast. Wat ik super vind is het grote stuk indirecte dat je tot je beschikking hebt met de smokenator. Los van of je de...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.