Beste,
Ja ik weet het, ik bbq niet vaak genoeg. Dat gezegd hebbende: laatst tilde ik de deksel van mijn weber op, en bleek dat ik na de laatste sessie het opruimen/schoonmaken overgeslagen heb. Er zit dus een aanzienlijke hoeveelheid schimmel in/op/rond het rooster, deksel, eigenlijk alles waar wat vetaanslag zit.
Hoe kan ik dit nu het beste schoonmaken? Mijn plan van aanpak is eigenlijk de hogedrukspuit erop en zelf op afstand blijven staan, daarna goed met zeep poetsen, daarna weer schoonspuiten en als laatste zo heet mogelijk opstoken met houtskool.
Zijn er nog betere manieren of dingen waar ik rekening mee moet houden ivm de schimmels?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ja ik weet het, ik bbq niet vaak genoeg. Dat gezegd hebbende: laatst tilde ik de deksel van mijn weber op, en bleek dat ik na de laatste sessie het opruimen/schoonmaken overgeslagen heb. Er zit dus een aanzienlijke hoeveelheid schimmel in/op/rond het rooster, deksel, eigenlijk alles waar wat vetaanslag zit.
Hoe kan ik dit nu het beste schoonmaken? Mijn plan van aanpak is eigenlijk de hogedrukspuit erop en zelf op afstand blijven staan, daarna goed met zeep poetsen, daarna weer schoonspuiten en als laatste zo heet mogelijk opstoken met houtskool.
Zijn er nog betere manieren of dingen waar ik rekening mee moet houden ivm de schimmels?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk