Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik haalde altijd Fior di Latte bij Hollandskaashuis.nl, zij bestaan nu alleen niet meer. Waren wat dikkere stukken dan een rasp en werkte perfect: erg droog en qua smaak heel neutraal zoals het eigenlijk hoort op pizza.
Als je erop zoekt vind je wel een paar opties waar je het nog kunt kopen...
Mooie dikke steen! Waar heb je hem gekocht? Hoeveel pizza's maak je erop, en op welke temperatuur houd je je steen (niet de dome)?
Het lijkt mij dat hij ondanks zijn dikte zonder platesetter uiteindelijk ook veel te heet zal worden, al zal dat door de dikte een stuk langer duren dan bij een...
Kerst komt er weer aan, dus is het hier traditioneel tijd voor beef wellington.
Afgelopen jaren meerdere malen gemaakt met online bestelde ossenhaas / chateaubriand, maar deze vielen vaak toch redelijk tegen en waren vrij dun. Bij de groothandel alleen gesneden tournedos gezien, maar wellicht...
Wij gebruiken een recept met 500 gram bloem en 280-290 ml water.
Het gekke is dus dat het bij de allereerste pizza nooit een probleem is, pas later speelt het op. Suggestie van Diesel hieronder gaan we de volgende keer proberen:
Dan gaan we dat recept ook eens proberen. Doen jullie het ook...
Jaloersmakend zeg, ze zien er goed uit allemaal! Het kriebelt hier ook enorm, maak de pizza’s nu nog op de BGE en alleen nog voor hele kleine groepen.
Nu heb ik er zeer regelmatig last van dat het deeg, ondanks dat ik een hele hoop maïsmeel gebruik, blijft plakken aan de metalen pizzaschep. En...
Als je het vacuum verpakt kan je het veel en veel langer bewaren is mijn ervaring. Heb dan wel mijn vriezer op -26 graden staan, maar vond laatst nog iets van 2 jaar oud en dat was nog heerlijk.
Hier exact dezelfde ervaring met Pitmaster Marabu. Laatst 3 zakken besteld omdat Black Ranch overal uitverkocht was, want hun verhaal was zeer hoopgevend. Het zou als exact hetzelfde zijn als Black Ranch, maar dan onder een ander label in een andere zak. Want het komt van de Black Ranch...
Bedankt voor de adviezen! De volgende keer ga ik in ieder geval voor aluminiumfolie, en ga eens testen met srirachasaus en Koreaanse peper/chilli flakes.
Voor het eerst spareribs gemaakt op de BGE. Extra dik bevleesde ribs met ketting van Bbquality, dus wilde daarom exact 3-2-1 aanhouden in uren, en dit niet verkorten.
Ingesmeerd met mosterd en vervolgens bbq beef rub kruiden erop van Apollo.
Vanwege de dikte en daarmee langere...
Ben zelf voor de BGE Large gegaan, in redelijk dezelfde situatie als jij. Alleen lang de tijd genomen voor de afweging en uiteindelijk met Black Friday met flinke korting aangeschaft. Nadat ik eerst een compact heb genomen om er zeker van te zijn dat het voor mij geen eenmalige hype was.
Zou...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.