Joop130
Vuurmaker
- Berichten
- 88
Naar aanleiding van twee topics over goede verkooppunten van vlees in bepaalde regio's , waar de speciale vleesstukken te verkrijgen zijn voor de BBQ of Smoker, is het mogelijk leuk om jouw favoriete leverancier hier te melden.
Mijn ervaring is dat een zelfslachtende slager vaak deze stukken heeft liggen , of zeker op bestelling het voor jouw bereidingswijze wil uitsnijden naar jouw wens.
Als deze adressen bekent zijn is het mogelijk dat het een dorp verder is , waar je anders nooit zal komen , maar nu wel voor wil rijden. Groothandels met passen is ook niet voor iedereen interessant, tevens is het ook leuk dat de ambachtelijke slager de waardering en zijn plaats in de markt verdiend.
Zelf heb ik er een goede ervaring mee, hoop dat door het delen van goede ervaring iedereens zijn inkoop gemak vergroot wordt en BBQ plezier groter wordt.
Leuk toch om eens een iets bijzonders te kunnen maken, al moet je het soms voor het slachten melden aan de slager, BBQ en low en slow is plannen toch al belangrijk.
Lees wel of er animo voor is .
Mijn ervaring is dat een zelfslachtende slager vaak deze stukken heeft liggen , of zeker op bestelling het voor jouw bereidingswijze wil uitsnijden naar jouw wens.
Als deze adressen bekent zijn is het mogelijk dat het een dorp verder is , waar je anders nooit zal komen , maar nu wel voor wil rijden. Groothandels met passen is ook niet voor iedereen interessant, tevens is het ook leuk dat de ambachtelijke slager de waardering en zijn plaats in de markt verdiend.
Zelf heb ik er een goede ervaring mee, hoop dat door het delen van goede ervaring iedereens zijn inkoop gemak vergroot wordt en BBQ plezier groter wordt.
Leuk toch om eens een iets bijzonders te kunnen maken, al moet je het soms voor het slachten melden aan de slager, BBQ en low en slow is plannen toch al belangrijk.
Lees wel of er animo voor is .