Weer thuis vanuit Brazili?, en wat eet je dan? Picanha natuurlijk! 
Ik heb in Brazili? bij een echte originele churrascaria gegeten en daar doen ze de picanha wel een beetje anders dan zoals wij dat normaal gesproken doen. Het vlees wordt in brede repen gesneden, gezouten en dan dubbelgevouwen op een spies geregen met de vet kant naar buiten. De spies wordt dan boven een houtskool vuur gegrild.
Het leek mij echter makkelijker om hier m'n draaispit voor te gebruiken;
Iets te gaar naar mijn smaak maar toch zeer lekker mals, de Braziliaanse picanha was trouwens ook wat aan de gare kant van medium.
En als toetje ook nog iets wat ik in hetzelfde restaurant gegeten heb; gegrilde ananas met kaneel;
Al met al een zeer geslaagd avondmaal.

Ik heb in Brazili? bij een echte originele churrascaria gegeten en daar doen ze de picanha wel een beetje anders dan zoals wij dat normaal gesproken doen. Het vlees wordt in brede repen gesneden, gezouten en dan dubbelgevouwen op een spies geregen met de vet kant naar buiten. De spies wordt dan boven een houtskool vuur gegrild.
Het leek mij echter makkelijker om hier m'n draaispit voor te gebruiken;



Iets te gaar naar mijn smaak maar toch zeer lekker mals, de Braziliaanse picanha was trouwens ook wat aan de gare kant van medium.
En als toetje ook nog iets wat ik in hetzelfde restaurant gegeten heb; gegrilde ananas met kaneel;



Al met al een zeer geslaagd avondmaal.
