Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Succes, dat is een veelbelovende start!Zo de temp is idd snel onder controle en stabiel.
Ribs liggen er inmiddels een kleine 45 minuten op.
De eerste keer voor mij dus
Ik zal wat foto's maken van het inpakken en het einde
iedereen zover bedankt
Bekijk bijlage 34846
Correct. Ik heb altijd onaangestoken houtskool in de BBQ liggen en gooi er dan een aangestoken hoeveelheid kolen bij. Met andere woorden de "Minion methode"Ik denk dat Zaagmans de Minion Methode gebruikt met een 1kg starter brandende kolen. Zo doe ik het ook in mijn Summit Charcoal.
Het vlees zat nog her en der wat vast aan het bot maar grotendeels fall of the bone . Met insnijden kwamen er ook delen vlees los van elkaar helaas. Maar de smaak was er .Mooie ribben!
Waarom had je ze korter willen inpakken?
Waren ze te gaar?