Beef en Steak

Weber Summit e6 1 ste run

Succes met deze "Maiden run"

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Ik denk dat Zaagmans de Minion Methode gebruikt met een 1kg starter brandende kolen. Zo doe ik het ook in mijn Summit Charcoal.
Correct. Ik heb altijd onaangestoken houtskool in de BBQ liggen en gooi er dan een aangestoken hoeveelheid kolen bij. Met andere woorden de "Minion methode" :cool:
 
Het eindresultaat van deze 1ste run...
20220205_175302.jpg

Denk dat het inpakken wat korter had gemogen desondanks waren ze heerlijk
 
Mooie ribben!

Waarom had je ze korter willen inpakken?
Waren ze te gaar?
 
Mooie ribben!

Waarom had je ze korter willen inpakken?
Waren ze te gaar?
Het vlees zat nog her en der wat vast aan het bot maar grotendeels fall of the bone . Met insnijden kwamen er ook delen vlees los van elkaar helaas. Maar de smaak was er .
 
Mooie ribs voor je eerste run👍🏻
 
Als de smaak goed was dan is het prima toch? Over de mate van fall of the bone / of nog een beetje een bite kkan je uren discussieren. Smaken verschillen nu eenmaal. Elke keer weer een goede reden om ze nog eens te maken maar dan iets gaarder / iets meer bite enz. enz.
 
Terug
Bovenaan Onderaan