Beef en Steak

Weber Summit e6 1 ste run

Als ik nu opnieuw moet kiezen zou ik ook voor deze Weber gaan. Het lijkt mij zo’n fijn apparaat. Nu zit ik “opgescheept” met een Masterbuilt ;)
 
Zo de temp is idd snel onder controle en stabiel.
Ribs liggen er inmiddels een kleine 45 minuten op.
De eerste keer voor mij dus 🤞
Ik zal wat foto's maken van het inpakken en het einde

iedereen zover bedankt

Screenshot_20220205-132342_Inkbird Pro.jpg
 
Succes met deze "Maiden run"

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Ik denk dat Zaagmans de Minion Methode gebruikt met een 1kg starter brandende kolen. Zo doe ik het ook in mijn Summit Charcoal.
Correct. Ik heb altijd onaangestoken houtskool in de BBQ liggen en gooi er dan een aangestoken hoeveelheid kolen bij. Met andere woorden de "Minion methode" :cool:
 
Mooie ribben!

Waarom had je ze korter willen inpakken?
Waren ze te gaar?
 
Mooie ribben!

Waarom had je ze korter willen inpakken?
Waren ze te gaar?
Het vlees zat nog her en der wat vast aan het bot maar grotendeels fall of the bone . Met insnijden kwamen er ook delen vlees los van elkaar helaas. Maar de smaak was er .
 
Mooie ribs voor je eerste run👍🏻
 
Als de smaak goed was dan is het prima toch? Over de mate van fall of the bone / of nog een beetje een bite kkan je uren discussieren. Smaken verschillen nu eenmaal. Elke keer weer een goede reden om ze nog eens te maken maar dan iets gaarder / iets meer bite enz. enz.
 
Terug
Bovenaan Onderaan