BasBQ
Beef en Steak

Voor de verandering spareribjes nu in letz q rub

 
 

wtavaneijsden

Kooltjesharker
Berichten
218
Voor het weekend weer wat ribbetjes op het menu . We krijgen eters en die willen ze ook even proeven. He vervelend.
Geeft mij de kans om te oefenen.
Vandaag smeren we ze in met mosterd en rubben we ze in letzq pork rub.
Morgen zal ik verzinnen welk mop sauce we gaan gebruiken. Vermoedelijk wel iets zoets.
1cf706b058ee85ccbff4e6090f30349d.jpg


754b7b167f44a18ea748d8c35c25c2bd.jpg


8290ee364107c4570109248698327a62.jpg


3b30892a08774c9236da462387f714d7.jpg


2923837f22797699bccc29fb83a216da.jpg


Tevens lekkere stoofpeertjes met port aan het maken

0a20b813a3dfc205ecd17196b6e1da45.jpg


34884c4d6036ba1a75f6d7f1db009615.jpg
 
Succes, gaat vast goedkomen!
 
Succes! Ribs altijd lekker
 
klinkt goed, ik denk dat het gaat smaken, doe je ze 3-2-1 ?
 
meestal iets korter maar wel het principe. 2 1/2 uur grillen 1,5 uur ingepakt en daar na nog een 1/2 uur tot een uur erop om te moppen. Dan zijn ze echt super gaar bij mij
 
kolenstoker zei:
Hoe laat moeten wij er zijn? lekkerrrrrrrr


De planning is dat ze een uur of 18 opgediend kunnen worden.
Moet eerst de procereur klaar zijn die heeft overnacht in de KEG op een temp van 125 gr. lol

 
Om nom nom
 
Peertjes ook op de KEG
 
Terug
Bovenaan Onderaan