Zo....
(druk thuis en op de zaak, dus weinig tijd gehad...excuus)
Te ambitieus en te veel hooi op mijn vork?
ehhhh.......
Ja, denk het wel
Omdat het eigen verjaardag is wil je zelf ook gezellig mee eten en genieten.
Dat gaat lastig
Maar goed.
Een schitterende Sockeye zalm lag zomaar te kijken naar me tijdens het boodschappen doen.
Tja, die MOET je dan kopen.
Pezo en Evo en langzaam garen met appelhout.
Temperatuur 90 graden en toch op het cederhouten plankje, ondanks dat dat niet echt functie had.
Samen met de garnalen
Maar daar zijn geen foto's van.
Wel van de dag er na, die waren gevuld met basilicum, kaas en knoflook.
Zalm was prachtig op smaak, garnalen zijn zo ook super.
Toen een bordje gemaakt met twee MOINK balls, stukje sparerib en hapje pulled Pork.
Even een stukje low and slow.
Dat inpakken en uitpakken, moppen etc kost toch meer tijd dan je lief is helaas.
Geen pica's :-[
Mijn ribben waren vers en wat willekeurig uitgesneden, oogten rommelig maar de smaak was acceptabel.
Ik geef toch de voorkeur aan de Tony's
De rest was beproeft en lekker.
Toen lomo al trappo.
Gewoon eerlijk, beetje showelement
Prachtige smaak, maar had ook een minuutje korter gemogen.
ik had geen openmaak foto's want hete ossenhaas afborstelen en afsnijden kost tijd
Maar toch gespot gelukkig:
Verder 2 mooie Australische sucade's gegrild en de nog ongelovigen bekeerd tot de sucadesteak sekte
1e was spot on, de tweede was iets te rood, maar het mocht niet terug.
En toen was men vol.
Het werd een beetje koud en toen zaten er 14 man binnen aan tafel om de Elviscake met een zalig dessertwijntje
in het laatste gaatje te proppen.
http://www.24kitchen.nl/recepten/elvis-cake
Die moet je niet te vaak eten anders gaat hij tegenstaan, maar zo af en toe is dat echt zalig.
Even een 'stockfoto'
Dessertwijntje er bij is een aanrader
Zit een bubbeltje in en normaal houd ik van zoet en wit, maar dit was een verrassing.
En toen was het mooi geweest......
Alles was op en iedereen voldaan.
Volgende dag op de restjes dag nog wat garnalen, bavette en een mooi longhaasje gebakken.