BasBQ
Beef en Steak

Varkenssteak

 

hansdenbosch

Vuurmaker
Berichten
65
Nog maar een keer procureursteak gemaakt , heb er nog veel van in de vriezer , en omdat het makkelijk is en altijd lekker op een hard broodje .
1 stuk gerubt met een steak rub, en 2 stuks in de ketjap / knoflook marinade , 2,5 uur op 120 graden

20231209_140254.jpg


20231209_141220.jpg


20231209_141241.jpg


20231209_161041.jpg
 
Veel te lang geleden dat ik nog eens porksteaks maakte.
Binnenkort maar weer eens aan slag gaan
 
Mooie rookring op de stukjes! ziet er goed uit! Werd de ananas nog ergens voor gebruikt ? :p
 
Procureur op een broodje is altijd lekker.
Moet ik hier binnenkort ook maar weer eens maken.

Dit was ook fantastisch op een broodje.
 
Oeh, lekker zeg! Zeker die ketjap/knoflook had ik wel willen proberen, 2 stukjes en de getinte ook een stukje. šŸ˜‹
 
Terug
Bovenaan Onderaan