- Berichten
- 2.088
http://www.ibood.com/home-living-nl/nl/product_specs/44081/Solis_vacuummachine__perfect_voor_het_bewaren_of_marineren_van_eten/
Solis vacu?mmachine ? perfect voor het bewaren of marineren van eten
Vandaag voor het eerst bij iBOOD, de Solis vacu?mmachine. Wat kun je ermee? Iets vacu?m verpakken. Waarom zou je dat doen? Omdat het dan langer meegaat of omdat het dan beter marineert! Maar nu weer even serieus, in restaurants wordt al jarenlang gebruik gemaakt van de vacu?m techniek. Vlees wordt geportioneerd en soms met marinade in een vacu?mzakje gedaan om zo langer houdbaar te zijn, makkelijker in bereiding te zijn en heerlijk van smaak te zijn. Het principe is vrij simpel, de lucht wordt door de machine uit de zak gezogen waardoor deze onder een druk van -0,8 bar komt te staan. Vervolgens wordt de zak volledig gesealed met een extra dikke sealnaad van 2,5mm. Heb je nou producten die delicaat of drukgevoelig zijn en niet onder de maximale druk bewaard kunnen worden, stel dan de druk in of kies voor de speciale functie voor dit soort producten. Het allermooiste is misschien wel het volgende. Je hoeft niet alles in zakjes te bewaren. Je kunt met het slangetje aan het apparaat gemakkelijk bakjes helemaal vacu?m trekken. Ideaal dus voor iedereen die graag zijn zaakjes goed op orde heeft en de kwaliteit van zijn etenswaren op het hoogste niveau houdt. Dat is eigenlijk iedereen toch!?
Merk: Solis
Type: Easy Vac Pro Type 569
Behoud de goede smaak van vers eten met deze machine
Twee verschillende standen voor droge of vochtige levensmiddelen
Speciale functie voor delicate of drukgevoelige voedingsmiddelen
Instelling voor handmatig of automatisch vacumeren
Supersterke vacu?mpomp (tot -0,8 bar)
Voor vershoudfolie en vershoudzakken met een breedte van maximaal 30 cm
Extra dikke sealnaad van 2,5mm
Super compact
Vermogen: 120 Watt
Inclusief starterset: 10 vacu?mzakken van 22 x 30 cm, 8 vacu?mzakken van 28 x 40 cm en 1 vacu?mslang
Gewicht: 1,45 kg
Afmetingen (b x h x d): 37?14,4?7,4 cm
Garantie 2 jaar
iemand ervaring hiermee?
Solis vacu?mmachine ? perfect voor het bewaren of marineren van eten
Vandaag voor het eerst bij iBOOD, de Solis vacu?mmachine. Wat kun je ermee? Iets vacu?m verpakken. Waarom zou je dat doen? Omdat het dan langer meegaat of omdat het dan beter marineert! Maar nu weer even serieus, in restaurants wordt al jarenlang gebruik gemaakt van de vacu?m techniek. Vlees wordt geportioneerd en soms met marinade in een vacu?mzakje gedaan om zo langer houdbaar te zijn, makkelijker in bereiding te zijn en heerlijk van smaak te zijn. Het principe is vrij simpel, de lucht wordt door de machine uit de zak gezogen waardoor deze onder een druk van -0,8 bar komt te staan. Vervolgens wordt de zak volledig gesealed met een extra dikke sealnaad van 2,5mm. Heb je nou producten die delicaat of drukgevoelig zijn en niet onder de maximale druk bewaard kunnen worden, stel dan de druk in of kies voor de speciale functie voor dit soort producten. Het allermooiste is misschien wel het volgende. Je hoeft niet alles in zakjes te bewaren. Je kunt met het slangetje aan het apparaat gemakkelijk bakjes helemaal vacu?m trekken. Ideaal dus voor iedereen die graag zijn zaakjes goed op orde heeft en de kwaliteit van zijn etenswaren op het hoogste niveau houdt. Dat is eigenlijk iedereen toch!?
Merk: Solis
Type: Easy Vac Pro Type 569
Behoud de goede smaak van vers eten met deze machine
Twee verschillende standen voor droge of vochtige levensmiddelen
Speciale functie voor delicate of drukgevoelige voedingsmiddelen
Instelling voor handmatig of automatisch vacumeren
Supersterke vacu?mpomp (tot -0,8 bar)
Voor vershoudfolie en vershoudzakken met een breedte van maximaal 30 cm
Extra dikke sealnaad van 2,5mm
Super compact
Vermogen: 120 Watt
Inclusief starterset: 10 vacu?mzakken van 22 x 30 cm, 8 vacu?mzakken van 28 x 40 cm en 1 vacu?mslang
Gewicht: 1,45 kg
Afmetingen (b x h x d): 37?14,4?7,4 cm
Garantie 2 jaar
iemand ervaring hiermee?