BasBQ
Beef en Steak

't Heule weekend bal!

Idd erg zonde z?g.  :(
Had 'm dan ingepakt. (maar achteraf is alles makkelijk)

Wel een goede les voor iedereen, die een PP wil maken (dat dan weer wel)

Mac
 
We hebben het eindresultaat nog niet gezien, misschien roepen we allemaal veel te snel en komen we tot de verkeerde conclusies!
 
Als hij de pp bij 75 graden eraf half ipv 88, dan weet ik het niet.
Ik denk dat de pp dan niet goed is.
 
En het resultaat. Dat hadden jullie nog te goed. Is er iets boven de 75 graden afgegaan en 3dubbeldik in de aluminiumfolie gerold en in een koelbox gedaan.

Zo kwam ie er vanmiddag uit:
29072012373.jpg


En hier een helft in een schaal. Je ziet dat ie van zichzelf al redelijk in twee stukken uiteen valt.
29072012374.jpg


En hier op een bolletje.
29072012375.jpg


Volgens de kenners schijnt het vlees ook in aluminiumfolie nog wel door te stijgen in temperatuur.

Wat mij betreft lekker!
 
Maar als je het op 88?C in folie doet dan stijgt het ook nog door volgens andere kenners ;)
 
Ik hoop dat het je gesmaakt heeft.
Broodje Ziet er lekker uit.
 
Is geen pulled pork, maar "in twee?n gevallen pork" ;)
Gelukkig dat het wel lekker was. Wat heb je hiervan opgestoken? Daar ben ik benieuwd naar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan