BasBQ
Beef en Steak

't Heule weekend bal!

Mac

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.494
Idd erg zonde z?g.  :(
Had 'm dan ingepakt. (maar achteraf is alles makkelijk)

Wel een goede les voor iedereen, die een PP wil maken (dat dan weer wel)

Mac
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.691
We hebben het eindresultaat nog niet gezien, misschien roepen we allemaal veel te snel en komen we tot de verkeerde conclusies!
 

HHR

Pitmaster
 
 
 
Berichten
613
Als hij de pp bij 75 graden eraf half ipv 88, dan weet ik het niet.
Ik denk dat de pp dan niet goed is.
 
O

Oscar

Gast
En het resultaat. Dat hadden jullie nog te goed. Is er iets boven de 75 graden afgegaan en 3dubbeldik in de aluminiumfolie gerold en in een koelbox gedaan.

Zo kwam ie er vanmiddag uit:
29072012373.jpg


En hier een helft in een schaal. Je ziet dat ie van zichzelf al redelijk in twee stukken uiteen valt.
29072012374.jpg


En hier op een bolletje.
29072012375.jpg


Volgens de kenners schijnt het vlees ook in aluminiumfolie nog wel door te stijgen in temperatuur.

Wat mij betreft lekker!
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.691
Maar als je het op 88?C in folie doet dan stijgt het ook nog door volgens andere kenners ;)
 

Mike v R

Forum Meubilair
 
 
 
 
Berichten
10.409
Ik hoop dat het je gesmaakt heeft.
Broodje Ziet er lekker uit.
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.757
Is geen pulled pork, maar "in twee?n gevallen pork" ;)
Gelukkig dat het wel lekker was. Wat heb je hiervan opgestoken? Daar ben ik benieuwd naar.
 
Bovenaan Onderaan