BasBQ
Beef en Steak

't Heule weekend bal!

Sodeju....weerbarstig stukkie vlees. Na 15 uur op de bbq pas 72 graden (en niet in een duidelijk stijgende trend). Het wordt ?f niet te vreten, ?f verukkelijk.

 
Er zit in ieder geval een stijgende lijn in ;)
 
@noskos: Mooi man, steun op de latere uren  ;)

Vleesie had eventjes geleden een kern-temperatuur van 73 graden. Nu weer terug gezakt naar 71 graden.

Waarschijnlijk een tweede zone.
 
Kern-temperatuur van het vlees is 75 graden. Dome 120 graden.
 
Het is mooi geweest. Vleesie gaat zo in de aluminiumfolie. Ik lekker slapie-slapie doen. En morgen eten!
 
Hoop niet dat je voor de 88?C gestopt bent :(
 
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE  :eek: :eek:  :eek: :eek:  :(

Hopelijk kan je hem vandaag wel afmaken, naar de 88 ?C

Mac
 
Oh oh, zonde. :'(

Hopen dat het nog goed komt, zou jammer wezen.
 
Dat komt het vlees niet ten goede :( Afkoelen en dan weer opwarmen naar 88?C is geen goed plan. Je zou het wel kunnen snijden en dan in plakjes kunnen doen, maar PP it is not denk ik.
 
Terug
Bovenaan Onderaan