Vandaag heb ik een recept gemaakt van Steven Raichlen uit de Barbecue Bilble.

Al de ingredi?nten bij elkaar gezocht, marinade gemaakt en het vlees 2 uur laten marineren. Een volgende keer durf ik dit nog wel iets langer, ik vind 2 uur persoonlijk wat kort maar ik heb het recept maar even gevolgd.
De Primo klaar gemaakt voor direct en de temperatuur (op de interne meter) tot 200 graden C gebracht, na 5 minuten aan iedere kant zag het er zo uit

Het bordje

De smaak was perfect, dit recept gaan we vaker maken maar dan misschien wel met speklapjes.

Al de ingredi?nten bij elkaar gezocht, marinade gemaakt en het vlees 2 uur laten marineren. Een volgende keer durf ik dit nog wel iets langer, ik vind 2 uur persoonlijk wat kort maar ik heb het recept maar even gevolgd.
De Primo klaar gemaakt voor direct en de temperatuur (op de interne meter) tot 200 graden C gebracht, na 5 minuten aan iedere kant zag het er zo uit

Het bordje

De smaak was perfect, dit recept gaan we vaker maken maar dan misschien wel met speklapjes.