BasBQ
Beef en Steak

Sweet & Garlicky Pork Chops

 
 

Alflies

Stoker
Berichten
336
Vandaag heb ik een recept gemaakt van Steven Raichlen uit de Barbecue Bilble.



Al de ingredi?nten bij elkaar gezocht, marinade gemaakt en het vlees 2 uur laten marineren. Een volgende keer durf ik dit nog wel iets langer, ik vind 2 uur persoonlijk wat kort maar ik heb het recept maar even gevolgd.
De Primo klaar gemaakt voor direct en de temperatuur (op de interne meter) tot 200 graden C gebracht, na 5 minuten aan iedere kant zag het er zo uit



Het bordje



De smaak was perfect, dit recept gaan we vaker maken maar dan misschien wel met speklapjes.
 
ziet er goed uit, waarom wil je het de volgende keer met speklapjes gaan maken?
 
Dat ziet er uit als een fijn bordje!
 
Ziet er heerlijk uit, ik denk zelf dat ik het de volgende keer met  varkensfilet zou doen. Ook geen geemmer met die botjes als je ze snijd.

Doe trouwens maar een portie ;D
 
Leo zei:
ziet er goed uit, waarom wil je het de volgende keer met speklapjes gaan maken?

Vond het iets aan de droge kant, of misschien iets hogere temp op de Q en dan korter ?
 
dat het aan de droge kant is ligt in principe bij jezelf.
Ik weet wel is makkelijk praten vanaf de zijlijn  ;)
 
Ziet er toch best goed te eten uit  ;)
 
Helemaal niet verkeerd, had ik vanavond graag gegeten
 
dan ziet er verdomme goed uit!
 
't is dat ik vanavond naar een tapas restaurant in Waalwijk ga (ook nog verjaardagscadeau  ;)), maar anders.....
 
Alflies zei:
Leo zei:
ziet er goed uit, waarom wil je het de volgende keer met speklapjes gaan maken?

Vond het iets aan de droge kant, of misschien iets hogere temp op de Q en dan korter ?

Volgende keer met dikkere lapjes gaan werken dan heb je net wat meer speling. Eventueel kernthermometer gebruiken.
Ziet er wel lekker uit.
 
Mooi boek, mooi mes.....mooie Q maar een fantastisch bord!
 
Terug
Bovenaan Onderaan