Smac voorbij zien komen, en omdat de Q toch aanging ook maar Smac er op gegooid.
Geen foto's van de voorbereiding.
Komt neer op :
smac snijden tot zeg een cm boven de onderkant ( dus niet helemaal doorsnijden )
en op de Q gooien voor een 1 uur en 15 min op +- 120 graden.
na de 1 uur en 15 min wat bruine suiker en peper er op en weer er op voor een 30-45 minuten.
Daarna op een bordje gezet en smullen maar.
niet alles opgegeten dus lekker in de koelkast gezet, moet zeggen koud vonden wij het lekkerder.
fototje
Geen foto's van de voorbereiding.
Komt neer op :
smac snijden tot zeg een cm boven de onderkant ( dus niet helemaal doorsnijden )
en op de Q gooien voor een 1 uur en 15 min op +- 120 graden.
na de 1 uur en 15 min wat bruine suiker en peper er op en weer er op voor een 30-45 minuten.
Daarna op een bordje gezet en smullen maar.
niet alles opgegeten dus lekker in de koelkast gezet, moet zeggen koud vonden wij het lekkerder.
fototje
