- Berichten
- 4.056
De vrouw is vandaag Sushi eten, dus mocht ik mijn eigen potje koken. ???
Ik was van plan Runder fajita's van Steven & Me te gaan maken. (gepost door Gerard) http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=2495.0
(als je toch lekker in je ritme zit hiermee dan pak je gewoon ff door ;D) Maar eenmaal in de Super was meer dan helft niet aanwezig, Ik vind een beetje improviseren niet erg maar een compleet andere lijst ingredi?nten met een recept gaat me toch te ver.
Aangezien de Fajita's al in mijn mandje lagen besloot ik er maar een andere draai aan te gaan geven want bij de vleesbak valt mijn oog opeens op varkens filet lapjes en de pork chop Fajita stond me opeens voor ogen. Deze was onlangs nog als sandwich voorbij gekomen en ik dacht toen: goh dit is alweer een tijdje geleden moet ik maar weer eens gaan maken.
Dus aan de slag ermee. De ui met champignons, balsamico en ketjap in de pan

De lapjes ingewreven met Butt Rub

De WGA was al opgestart, dus de lapjes er ff lekker kort op.

Hierna kort de Fajit's nog ff opwarmen

De lapjes mooi in reepjes gesneden en samen met het smakelijke ui/champi mengsel op een Fajita "gedrapeerd"

En tada de "Rundsfajita verkeerd" is geboren :
:

Oh ja was erg lekker.
Groeten,
Mike
Ik was van plan Runder fajita's van Steven & Me te gaan maken. (gepost door Gerard) http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=2495.0
(als je toch lekker in je ritme zit hiermee dan pak je gewoon ff door ;D) Maar eenmaal in de Super was meer dan helft niet aanwezig, Ik vind een beetje improviseren niet erg maar een compleet andere lijst ingredi?nten met een recept gaat me toch te ver.
Aangezien de Fajita's al in mijn mandje lagen besloot ik er maar een andere draai aan te gaan geven want bij de vleesbak valt mijn oog opeens op varkens filet lapjes en de pork chop Fajita stond me opeens voor ogen. Deze was onlangs nog als sandwich voorbij gekomen en ik dacht toen: goh dit is alweer een tijdje geleden moet ik maar weer eens gaan maken.
Dus aan de slag ermee. De ui met champignons, balsamico en ketjap in de pan

De lapjes ingewreven met Butt Rub

De WGA was al opgestart, dus de lapjes er ff lekker kort op.

Hierna kort de Fajit's nog ff opwarmen

De lapjes mooi in reepjes gesneden en samen met het smakelijke ui/champi mengsel op een Fajita "gedrapeerd"

En tada de "Rundsfajita verkeerd" is geboren :


Oh ja was erg lekker.
Groeten,
Mike