Ik wil graag even luisteren hoe jullie het doen.
Iedereen heeft zo zijn keuze van rookhout en ik had graag geweten waarom.
(ik heb het niet over de "smaak" van hout)
Wat verkiezen jullie? Chunks - die je hier bijna niet vindt
Of snippers die hier allom aanwezig zijn. Onder andere van Weber zelf, en die ik ook gebruik.
Of pellets, die in mijn ogen niet werken op een Weber wegens te klein (verbeter me vooral als dit niet correct is)
En weken jullie? Of droog op de BBQ.
en ook waarom?
Mijn ervaring geeft me dat niet geweekte snippers onmiddellijk verdwenen zijn.
Thanks!
Iedereen heeft zo zijn keuze van rookhout en ik had graag geweten waarom.
(ik heb het niet over de "smaak" van hout)
Wat verkiezen jullie? Chunks - die je hier bijna niet vindt
Of snippers die hier allom aanwezig zijn. Onder andere van Weber zelf, en die ik ook gebruik.
Of pellets, die in mijn ogen niet werken op een Weber wegens te klein (verbeter me vooral als dit niet correct is)
En weken jullie? Of droog op de BBQ.
en ook waarom?
Mijn ervaring geeft me dat niet geweekte snippers onmiddellijk verdwenen zijn.
Thanks!