Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ReneR zei:De eerste keer denk ik, dat worsten maken (Genootschap workshop bij Martijn) is wel leuk maar vind ik veel te veel werk.
En dan zie je telkens van die heerlijke worsten langs komen op het Genootschap.
(Ja, die worsten van de workshop waren echt de lekkerste die ik ooit gegeten had!)
En met elke worst die ik zie.....begin ik me weer meer af te vragen of het werk misschien toch wel meevalt.....
Eerst de definitieve bbq-plek in de tuin maar eens afmaken!
Willen jullie daarom de eerste maanden even geen "worst" foto's meer plaatsen, door jullie raakt mijn prioriteiten lijst door de war
=))
Boel0037 zei:De rookworst is ondertussen op 1 na helemaal op... dus snel weer nieuwe maken.....
Nosmo zei:Wauw, ziet er echt super uit Boel!
Heb je hier het recept al van geplaatst?
Boel0037 zei:Nosmo zei:Wauw, ziet er echt super uit Boel!
Heb je hier het recept al van geplaatst?
Haha piet ja, dat heb je zelf al gedaan het is jouw rookworst maar dan koud roken en weghangen
Boel0037 zei:Nosmo zei:Wauw, ziet er echt super uit Boel!
Heb je hier het recept al van geplaatst?
Haha piet ja, dat heb je zelf al gedaan het is jouw rookworst maar dan koud roken en weghangen
Klopt, staat in de eerste post, Piet.... 4,5 plaat zonder farce.Nosmo zei:Volgens mij is de maling grover en heb je er ook geen farce door gemend. Misschien is het toch wel een idee om er even een vernieuwd recept van te maken. want nu is het wat lastig terug te vinden.
Bert zei:Ik zei het al, Piet z'n kruiding is een prima gedroogd worstje.
Alleen even alle vochtbinders (farce) achterwege laten.
Als je ze te lang laat hangen loop je het risico dat het vet wat ranzig gaat smaken.
Ik zou ze niet helemaal hard laten worden.
Nosmo zei:Met welke plaat zou jij het deeg draaien Bert? Ik denk dat ik zelf het vet wat grover zou draaien dan het vlees, dus 8mm vet en 5mm vlees.