Over een maand heb ik met een vriend een rib-off. Deze sessie is om daar even voor te oefenen en om te kijken welke ribbels er in de smaak vallen. Daar naast moet ik ook nog even goede vriendjes worden met de WSM 
De slager heeft mij voorzien van mooie dikke ribbels 8 stuks die bij elkaar 6 kg wegen, gezien de dikte lijkt mij de 3-1-1 methode prima.
Ik heb de volgende rubs/marinades gebruikt (van links naar rechts):
- Easterwood (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/easterwood-spare-ribs-10/)
- Bad byron's Butt rub + sweet baby ray's bbq sauce
- Blues hog rub + smokey mountain
- Chinatown ribs (zie http://www.bbq-nl.com/2009/11/chinatown-ribs.html)
Zo zagen ze er uit na een nachtje op smaak komen:
Past precies op het bovenste rooster van de WSM 47, toch maar goed dat ik niet voor de 37 ben gegaan! Ik wil namelijk ook nog wat moink balls maken, die kunnen nu mooi op het onderste rooster.
Van zelf spreken hou ik jullie op de hoogte.

De slager heeft mij voorzien van mooie dikke ribbels 8 stuks die bij elkaar 6 kg wegen, gezien de dikte lijkt mij de 3-1-1 methode prima.
Ik heb de volgende rubs/marinades gebruikt (van links naar rechts):
- Easterwood (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/varken/easterwood-spare-ribs-10/)
- Bad byron's Butt rub + sweet baby ray's bbq sauce
- Blues hog rub + smokey mountain
- Chinatown ribs (zie http://www.bbq-nl.com/2009/11/chinatown-ribs.html)
Zo zagen ze er uit na een nachtje op smaak komen:

Past precies op het bovenste rooster van de WSM 47, toch maar goed dat ik niet voor de 37 ben gegaan! Ik wil namelijk ook nog wat moink balls maken, die kunnen nu mooi op het onderste rooster.

Van zelf spreken hou ik jullie op de hoogte.