- Berichten
- 503
We zijn 49 jaar getrouwd zoon, mogen we bij jou BBQ-en met z'n 12-en?
Nou vooruit.
Boodschappen gehaald en das altijd beter shoppen als achteraf de rekening wordt voldaan.
Zalm/garnalen, rollade van lamsbout en heeeeeeee.....een gerijpt stuk ribrack
Bijna 4500 gram werd me iets te veel, maar 3 ribbetjes was 2.5 kg.
Doet u maar hoor.
BGE op 100 graden en met eiken gerookt tot 48 graden kern.
Daarna even op hete weber en een kleurtje er aan grillen.
15 minuten rusten en toen aangesneden.
Zalige geur en botermals.
Wel het lekkerst met chimmichurri
Leuk projectje weer op conto bijgeschreven en heerlijk gegeten
Pap...mag ik het bot afkluiven....
Nou vooruit.
Boodschappen gehaald en das altijd beter shoppen als achteraf de rekening wordt voldaan.
Zalm/garnalen, rollade van lamsbout en heeeeeeee.....een gerijpt stuk ribrack

Bijna 4500 gram werd me iets te veel, maar 3 ribbetjes was 2.5 kg.
Doet u maar hoor.
BGE op 100 graden en met eiken gerookt tot 48 graden kern.
Daarna even op hete weber en een kleurtje er aan grillen.
15 minuten rusten en toen aangesneden.
Zalige geur en botermals.
Wel het lekkerst met chimmichurri
Leuk projectje weer op conto bijgeschreven en heerlijk gegeten







Pap...mag ik het bot afkluiven....
