P
Psychoboy
Gast
Meerdere keren geproefd en zeer veel over gelezen dus nu proberen of het zelf lukte om te maken.
Hier het verslag en de foto's
Tijd Dome Kern
22:15 70 8
23:15 109 24
00:15 118 46
01:15 116 56
02:15 104 64
03:15 100 64 Kolen bijgevuld
04:15 102 66
05:15 106 68
06:15 114 71 Kolen bijgevuld
07:15 100 71
08:15 98 72
09:15 102 76
10:15 105 78 Kolen bijgevuld
12:15 116 75
13:15 110 82
14:15 118 90
14:50 116 91
Een procureur van het Livar varken gekocht. het geheel weegt 3,3kilo

Southern Succor Rub van bb-q.nl gebruikt

24 uur van tevoren in de rub gezet


en om 22:15 (25-02) ging hij erop


en 15.5 uur later is het tijd om hem te pullen


samen met deze en wat Coleslaw op een broodje

En dan is dit mijn trotse resultaat

wat een avontuur was dit! helemaal gaaf en zeker mijn favoriet stuk vlees en het leukste om te maken
bedankt voor het kijken
Hier het verslag en de foto's
Tijd Dome Kern
22:15 70 8
23:15 109 24
00:15 118 46
01:15 116 56
02:15 104 64
03:15 100 64 Kolen bijgevuld
04:15 102 66
05:15 106 68
06:15 114 71 Kolen bijgevuld
07:15 100 71
08:15 98 72
09:15 102 76
10:15 105 78 Kolen bijgevuld
12:15 116 75
13:15 110 82
14:15 118 90
14:50 116 91
Een procureur van het Livar varken gekocht. het geheel weegt 3,3kilo

Southern Succor Rub van bb-q.nl gebruikt

24 uur van tevoren in de rub gezet


en om 22:15 (25-02) ging hij erop


en 15.5 uur later is het tijd om hem te pullen


samen met deze en wat Coleslaw op een broodje

En dan is dit mijn trotse resultaat

wat een avontuur was dit! helemaal gaaf en zeker mijn favoriet stuk vlees en het leukste om te maken
bedankt voor het kijken