BasBQ
Beef en Steak

Psycho's eerste PP

P

Psychoboy

Gast
Meerdere keren geproefd en zeer veel over gelezen dus nu proberen of het zelf lukte om te maken.

Hier het verslag en de foto's

Tijd Dome Kern
22:15 70 8
23:15 109 24
00:15 118 46
01:15 116 56
02:15 104 64
03:15 100 64 Kolen bijgevuld
04:15 102 66
05:15 106 68
06:15 114 71 Kolen bijgevuld
07:15 100 71
08:15 98 72
09:15 102 76
10:15 105 78 Kolen bijgevuld
12:15 116 75
13:15 110 82
14:15 118 90
14:50 116 91

Een procureur van het Livar varken gekocht. het geheel weegt 3,3kilo


Southern Succor Rub van bb-q.nl gebruikt


24 uur van tevoren in de rub gezet




en om 22:15 (25-02) ging hij erop




en 15.5 uur later is het tijd om hem te pullen




samen met deze en wat Coleslaw op een broodje


En dan is dit mijn trotse resultaat


wat een avontuur was dit! helemaal gaaf en zeker mijn favoriet stuk vlees en het leukste om te maken
bedankt voor het kijken
 
Weelde....
Ik mag er morgen mee aan de gang... Als ik aan het eind zo'n broodje heb is het mij ook goed...
 
Dit wil ik toch ook nog eens proberen, lijkt me echt super lekker.
 
ppppfffffffff behoorlijk lange sessie, gelukkig wel een goed resultaat.
 
Ziet er heerlijk uit.
Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Gefeliciteerd met je knorrie, welverdiend....
 
ziet er prima uit, gefeliciteerd met je knorretje
 
Zo, dat ziet er goed uit hoor. Mooie bark! Gefeliciteerd met de knor!
 
bedankt allemaal voor de leuke reacties

@ceriel, ik heb hem wel degelijk ingepakt



hier een beetje te zien, verder is hier niet echt een foto van
dus met 15,5 uur kwam hij eraf en een uurtje later heb ik hem dus eigenlijk gepuld
 
mooie bark zeg! heerlijk! ik lust hem wel!
 
15 uur knorretje marathon! Maar genoeg lekkers om jezelf mee te belonen. congrats.
 
15 uur met inpakken?
Dat heeft dan wel heel erg lang geduurd!
Maar het resultaat ziet er prima uit.
Gefeliciteerd met KNOR
 
Bah.. wat vies... :-O

En dat allemaal voor zo'n stickert....



:O) gefeliciteerd...
 
Terug
Bovenaan Onderaan