Zjostmans zei:
Ik snap die fabrieksman ook compleet, op industrieele schaal moet je snel en goedkoop kunnen produceren, anders verkoop je niets. Wat ik wel van hen jammer vindt is dat hij niet gewoon ronduit toegeeft dat het op industrieele schaal wel zo moet produceren. Want je ziet gewoon aan hem dat hij heel goed weet dat het anders is.
Daarom is het goed dat dit in het daglicht wordt gebracht en dat de gemiddelde consument wordt bedonderd. Want die gemiddelde consument hoort ooit op TV/radio bij een BBQ-programma of zo de term Pulled Pork vallen en denkt dan dit zo in de supermarkt te halen. In de VS hoeven ze het niet te proberen om dergelijke troep onder de naam Pulled Pork te gaan verkopen, want dan hebben ze tegelijk een claim aan hun broek hangen. Pulled Pork is zoals ergens al vermeld geen bereidingswijze maar de naam van een gerecht en dat impliceert low & slow bereidt op een hout(skool)/briketten gestookte BBQ en gerookt met hout. Daar is deze gekookte prut het totaal tegenovergestelde van :-S