- Berichten
- 358
Vrije dag dus wat doe je dan... voor de 1e keer een Pulled Pork op de Q.
Milde rub PP
- 5 EL paprikapoeder
- 6 EL bruine basterdsuiker
- 2 EL rietsuiker
- 1 TL zwarte peper
- 2 TL mosterpoeder
- 2 TL uienpoeder
- 1 TL knoflookpoeder
- 1 TL gemberpoeder
Het stuk in 2 delen gesneden om te kunnen oefenen en daarna in de vacuum zak voor 1 dag.
Q aangestoken en op 100 graden gebracht, helaas schoot de temperatuur iets door naar 125 graden.
Toch erop gelegd en de temp zakte iets maar bleef boven 110 graden hangen.
Bij een kerntemperatuur van 70 graden, het vlees ingepakt in alufolie, met wat saus erbij, daarna gewacht tot kern 80 graden.
Vlees uitgepakt en in gesmeerd met glaze en terug op de Q en gewacht tot kern 84 graden.'
Toen een fout gemaakt :blush: om er aan te gaan trekken ipv. inpakken en 30 min wachten.
PP Glaze
Ingredi?nten:
? cup barbecuesaus
2 eetlepels honing
en wat appelsap
Het resultaat was niet top, smaak wel maar ik kreeg het spul niet uit elkaar getrokken.
Gelukkig hebben wij de foto's nog...
Milde rub PP
- 5 EL paprikapoeder
- 6 EL bruine basterdsuiker
- 2 EL rietsuiker
- 1 TL zwarte peper
- 2 TL mosterpoeder
- 2 TL uienpoeder
- 1 TL knoflookpoeder
- 1 TL gemberpoeder
Het stuk in 2 delen gesneden om te kunnen oefenen en daarna in de vacuum zak voor 1 dag.
Q aangestoken en op 100 graden gebracht, helaas schoot de temperatuur iets door naar 125 graden.
Toch erop gelegd en de temp zakte iets maar bleef boven 110 graden hangen.
Bij een kerntemperatuur van 70 graden, het vlees ingepakt in alufolie, met wat saus erbij, daarna gewacht tot kern 80 graden.
Vlees uitgepakt en in gesmeerd met glaze en terug op de Q en gewacht tot kern 84 graden.'
Toen een fout gemaakt :blush: om er aan te gaan trekken ipv. inpakken en 30 min wachten.
PP Glaze
Ingredi?nten:
? cup barbecuesaus
2 eetlepels honing
en wat appelsap
Het resultaat was niet top, smaak wel maar ik kreeg het spul niet uit elkaar getrokken.
Gelukkig hebben wij de foto's nog...












