- Berichten
- 48
Ach laten we ook een poging wagen voor de fotowedstrijd. Je loopt in de lokale supermarkt en je ziet twee portobello's liggen. Twee voor 1 euro goedkoper ga je het niet vinden. Je hebt nog wat pulled pork over en het onderwerp is kaas.
Ik heb het volgende bedacht:
Wij nemen de eerder genoemde ingredi?nten plus ribbelfrites.
Stapelen! Portabello iets voorgegaard op de WGA, patatjes erop, pulled pork en aftoppen met Goudse kaas.
Hierbij het bewijs dat het van de bbq komt. Vrouwlief durfde het niet aan en koos vrijwillig voor een gevulde portobello met gehakt.
Het eindresultaat.
Een Portobello salone di parrucchiere oftewel een portobello kapsalon (http://nl.wikipedia.org/wiki/Kapsalon_(gerecht)).
De smaak echt verrassend lekker. Vrouwlief had spijt van haar keuze. De stevigheid van de portobello geeft een goede basis aan het gerecht. De smaak hiervan is lekker en neutraal en geeft de pulled pork alle ruimte om als smaakmaker te fungeren. De patat geeft een lekkere bite. De gesmolten kaas maakt het af. Altijd lekker uitgeharde kaas, tosti restjes zijn ook altijd het lekkerst.
Ik heb het volgende bedacht:

Wij nemen de eerder genoemde ingredi?nten plus ribbelfrites.


Stapelen! Portabello iets voorgegaard op de WGA, patatjes erop, pulled pork en aftoppen met Goudse kaas.

Hierbij het bewijs dat het van de bbq komt. Vrouwlief durfde het niet aan en koos vrijwillig voor een gevulde portobello met gehakt.

Het eindresultaat.
Een Portobello salone di parrucchiere oftewel een portobello kapsalon (http://nl.wikipedia.org/wiki/Kapsalon_(gerecht)).
De smaak echt verrassend lekker. Vrouwlief had spijt van haar keuze. De stevigheid van de portobello geeft een goede basis aan het gerecht. De smaak hiervan is lekker en neutraal en geeft de pulled pork alle ruimte om als smaakmaker te fungeren. De patat geeft een lekkere bite. De gesmolten kaas maakt het af. Altijd lekker uitgeharde kaas, tosti restjes zijn ook altijd het lekkerst.