- Berichten
- 749
Vandaag een porchetta gemaakt met toch een paar gemengde gevoelens. Het was lekker maar de familie en ik hadden geen wauw gevoel het was erg lekker maar ook erg spekkerig (Ik weet niet hoe ik het goed moet omschrijven). Ligt het aan vlees, ligt het aan de garing, ik weet het niet zo goed. De vulling was wel erg lekker.
Ongeveer +- 2uur en 15 min op de Q gehad en +- 20 min laten rusten. Temperatuur op de Q was 175 graden en het vlees erbij 65 graden eraf gehaald en na het rusten was het 68 graden.
De vulling is gemaakt uit:
- Verse Salie
- Verse Tijm
- Verse Rozemarijn
- Venkelzaad
- Knoflook
- Olijfolie
Aangezien foto's meer zeggen dan woorden, hierbij de hele bereiding:
Ongeveer +- 2uur en 15 min op de Q gehad en +- 20 min laten rusten. Temperatuur op de Q was 175 graden en het vlees erbij 65 graden eraf gehaald en na het rusten was het 68 graden.
De vulling is gemaakt uit:
- Verse Salie
- Verse Tijm
- Verse Rozemarijn
- Venkelzaad
- Knoflook
- Olijfolie
Aangezien foto's meer zeggen dan woorden, hierbij de hele bereiding:







