- Berichten
- 870
Jaja... na lang wachten is hij er dan.. mijn eigen pizzaring.
Heb een maandje of wat terug achter mijn CAD station gezeten om een pizzaring uit te tekenen voor mijn Weber 47.
En vandaar heb ik hem uit productie terug gekregen (oom van me werkt bij een metaal bedrijf), zelf nog wat handvatten geknutseld:
Ga hem snel proberen....
Nu heb ik wel nog een vraag, want ik lees op het net af en toe dat door de hoge temperaturen die gehaald worden met een pizzaring de weber deksel / thermometer er aan aan.
Wat zijn jullie ervaringen hier mee?
Wellicht moet ik een extra steen of gietijzeren plaat aanschaffen die ik bovenin kan leggen op een tweede rooster om zo de deksel wat te beschermen..
Heb een maandje of wat terug achter mijn CAD station gezeten om een pizzaring uit te tekenen voor mijn Weber 47.
En vandaar heb ik hem uit productie terug gekregen (oom van me werkt bij een metaal bedrijf), zelf nog wat handvatten geknutseld:
Ga hem snel proberen....
Nu heb ik wel nog een vraag, want ik lees op het net af en toe dat door de hoge temperaturen die gehaald worden met een pizzaring de weber deksel / thermometer er aan aan.
Wat zijn jullie ervaringen hier mee?
Wellicht moet ik een extra steen of gietijzeren plaat aanschaffen die ik bovenin kan leggen op een tweede rooster om zo de deksel wat te beschermen..