BasBQ
Beef en Steak

Pig Wing Project (aka Oerhammetjes)

Hey,

Bij deze mijn ervaring, zelf ziek geweest met kerst maar ze wel voor de rest gemaakt.
De brine heb ik hetzelfde gehouden maar het zout aangepast naar 250 gram, en ze na de 36 uur 2 uur laten ontzouten in water (na het uur nogmaals het water ververst)
Het resultaat was goed wat zout betreft!
2.5-2-1 aangehouden, kern zat op 90?, maar vielen echt nog niet uit elkaar!
Smaak was goed!

Thanks!
 
Het dave, jammer dat je ziek was zeg!

En bijzonder dat ze nog niet uot elkaar vielen. Die van mij wel weer vandaag en eigenlijk met ongeveer dezelfde tijden....
Welke temperatuur heb je aangehouden?

 
Best wel flink, 350gr.

En die van jouw dan?
 
dave79 zei:
Best wel flink, 350gr.

En die van jouw dan?

Rond de 300 gr per stuk. Blijft dan echt een raadsel voor mij dat ze bij jou niet uit elkaar vielen....
 
Terug
Bovenaan Onderaan