BasBQ
Beef en Steak

Pig Wing Project (aka Oerhammetjes)

Spannend hoor. Heb vanavond een simpele versie gemaakt, maar ben hier erg benieuwd naar.
 
watnuweer zei:
Spannend hoor. Heb vanavond een simpele versie gemaakt, maar ben hier erg benieuwd naar.

Wat(nuweer  :p)voor simpele versie?
 
Update!!!

Uit de koelkast en opgebonden.

2m6lczs.jpg



De hoofdrolspelers van de soep.

28r17j5.jpg



Voorgrillen:

33ejx29.jpg


En in de soep

14afon8.jpg


En nu maar wachten.... Krijg alleen het ei lastig onder de 100 graden...
 
Omdat mijn ei steeds rond de 110 graden zat heb ik ze nu, na 8,5 uur, uit het badje gehaald. Ze ruiken echt heerlijk en het vlees is mooi zacht en teruggetrokken van het been. Nu mogen ze rusten tot morgen. Dan gaan ze nog met een een heerlijk sausje afgegrild worden.
Ik heb er zin in!

25qx4sw.jpg
 
Jeeeetje  dat wil ik ook wel,    B-)

Het eindresultaat wil ik ook wel zien , ik blijf je volgen
 
Ben erg benieuwd naar het resultaat!! :D
 
Ziet er goed en lekker uit hoor. Mooie begeleiding met al die foto's.
Laat maar door komen  :)
 
Spannend hoor zo'n lang project.
Ben wel benieuwd naar het resulaat.
 
Gaaf! IK heb ook nog 4 oerhammetjes liggen. Heb het een aantal keren gemaakt, beste resultaat is echt als je de tijd neemt: 1w of zelfs langer.
 
Laatste stap van de bereiding!

Sausje gemaakt van cola, bruine suiker, knoflookpoeder, ketjap manis, sweet chilisaus, ketchup, barbecuesaus, en smokey bbq saus.

Pig Wings ermee ingesmeerd en op het ei!
Ongeveer 20 minuutjes bakken, draaien en moppen en toen was het zover,
EINDELIJK proeven.
Echt helemaal geweldig, wat een smaaksensatie en heerlijk mals vlees. Echt de moeite waard.
Het is een heel gebeuren maar ik heb er van genoten. En mijn tafelgenoten helemaal!

Hieronder de foto's.

2le2jo9.jpg



29cb0xz.jpg



dtdol.jpg



23h1yti.jpg



350qbfd.jpg



Echt een aanrader mensen!!
 
Mooi project hoor. Complimenten!
 
Mooi project.
Heb ze zelf ook eens gedaan maar dan ingepakt net als spare ribs. Werkt ook perfekt.
 
Bert zei:
Mooi project.
Heb ze zelf ook eens gedaan maar dan ingepakt net als spare ribs. Werkt ook perfekt.

Oke, en dan zonder de "biersoep"? En dan wel of geen pekel?
Lijkt me ook wel een leuke bereidingsmethode.
 
Heerlijk.
 
Potverdeurie das mooi.
 
Terug
Bovenaan Onderaan