BasBQ
Beef en Steak

Pig Wing Project (aka Oerhammetjes)

Kwijl,kwijl... Dat ziet er heerlijk uit.  :-O
 
Ziet er echt super uit Lin!
 
Thanx allemaal. Nu maar weer op zoek naar een nieuw projectje.
Alhoewel... Er liggen ook nog varkenswangen in de diepvries...
 
Lin zei:
Thanx allemaal. Nu maar weer op zoek naar een nieuw projectje.
Alhoewel... Er liggen ook nog varkenswangen in de diepvries...

In de DO als stoofpotje... heerlijk!
 
Sander72 zei:
Lin zei:
Thanx allemaal. Nu maar weer op zoek naar een nieuw projectje.
Alhoewel... Er liggen ook nog varkenswangen in de diepvries...

In de DO als stoofpotje... heerlijk!

Yep, ons Ceriel had een mooi receptje. Gaan we maar eens proberen!
 
dat is een mooi eind resultaat geworden  :)
 
Zo en nu deel 2. Ze liggen alweer te zwemmen, dit weekend gaan ze op het ei en dan met een andere bereiding. Deze keer zonder biersoep. Ik denk low and slow 2-3-1.... Maar dat kan nog veranderen haha. Ik heb er weer zin in!

v2qkq0.jpg

 
Lekker. Ben heel erg benieuwd
 
He Lin, kun  er een mooi compleet receptje van maken.... dan gaat hij gelijk op de todo  :D
 
Heel gaaf dit. Ga je volgen
 
mooi smaakvol verslag B-)
ga ik zeker is maken in mn rookoven

Lin zei:
En ja ik druk ze af en toe even koppie onder.

is al is vaker getipt hiero:wat zwaars op t vlees leggen zodat t onder blijft.

 
Vanmorgen de hammetjes uit het bad gehaald en even afgespoeld. Na wat droogdeppen ze in de koelkast gezet om te drogen. Nu net de rub gemaakt en ze in de rub gezet.
De rub bestaat uit paprikapoeder, knoflookpoeder, cayennepeper, uienpoeder, mosterdpoeder, bruine suiker, peper en zout.
Morgen gaan ze op het ei! Ik denk zo tegen 11 uur half 12.
Hieronder de update foto's


fn44cn.jpg




2a4qu5d.jpg




21eyr6w.jpg



Tot morgen!





 
11 uur, half twaalf???
wachten duurt lang, wachten duurt heel lang :D
 
Ennnnn we zijn alweer lekker op weg!
Vanmorgen de hammetjes opgebonden en ze lagen om half twaalf op het ei op 120 graden.
Om 10 voor 1 heb ik ze ingemeerd met een dun mengseltje van appelsap, Ketjap manis, appelazijn, honing, zoete chilisaus en smokey bbq saus.
En na het insmeren heb ik ze omgedraaid.
Nu mogen ze liggen tot kwart voor 2, dan ga ik ze inpakken.

157mdm8.jpg



152dix0.jpg



2djrqep.jpg








 
Nomnomnomnom....
Owhh ja, dit ziet er ook weer super smakelijk uit  :)
 
Ziet er geweldig uit. Krijg erge trek
 
Terug
Bovenaan Onderaan