- Berichten
- 131
Aan t spit is hier ook de voorkeur. Vorige week nog gemaakt.
Maar de rook van het vet wat er af valt blijft wel een dingetje
Wat doen jullie hier aan?
Ik heb een BGE Large en probeer zo veel mogelijk de houtskool aan 1 kant schuin op te stapelen (dome rond 150/170)
en dan een aluminium bakje met water om het op te vangen
Maar doordat het spit in het midden hangt blijft er altijd wel wat naast t bakje vallen
En dat proef je ook wel weer terug in je vlees helaas..
Maar de rook van het vet wat er af valt blijft wel een dingetje
Wat doen jullie hier aan?
Ik heb een BGE Large en probeer zo veel mogelijk de houtskool aan 1 kant schuin op te stapelen (dome rond 150/170)
en dan een aluminium bakje met water om het op te vangen
Maar doordat het spit in het midden hangt blijft er altijd wel wat naast t bakje vallen
En dat proef je ook wel weer terug in je vlees helaas..