BasBQ
Beef en Steak
AJA
Waarderingsscore
19

Profiel berichten Laatste bijdragen Berichten Badges Over mij

  • Er zijn nog geen berichten op AJA's profiel.
  • Laden...
  • Laden...
  • Laden...
  • Laden...
Hoi,

Mijn echte naam is Alfons. Ik ben Echtgenoot, Vader, en sinds 2 jaar verknocht aan BBQ-en. Eigenlijk sinds ik voor het eerst in Portugal (1997) in een Braziliaans Restaurant Picanha rodizio style heb genuttigd. Altijd me afgevraagd waar je dit vlees kunt halen. Nadat ik mijn eerst weber keteltje had aangeschafd en internet zijn intrede had gedaan, was het makkelijker geworden om dit stukje vlees te vinden. Bij de lokale slager! :p En toen mijn eerste picanha op een webertje gemaakt. En toen was ik verkocht. Een oude maat had ondertussen al zijn green egg, en maakte vaak Pulled Pork. (Nooit van gehoord toen. ) Maar mijn nieuwgierigheid was gewekt. De rest is geschiedenis, en vind het prachtig om veel te leren maken op de kamado. Ik zelf heb een Gril Guru Large. (met vaderdag gekregen. )
Wat heb ik al bereid:
- Picanha Reverse Sear
- Flat iron Steak
- Brisket
- Pulled Pork

Wat staat er nog op de lijst:
- Komplete mooie kip.
- Bavette
- Picanha op de rottiserie. (die moet ik nog aanschaffen.

En ik ben erg nieuwsgierig naar side dishes. Tips zijn welkom!

Groetjes,

Fonske
Verjaardag
23 nov 1965 (Leeftijd: 58)
Locatie
Tilburg

Handtekening

Grill Guru large
Weber Kettel 58mm met zo'n opvang bakje.
Weber Kettel 48mm
Terug
Bovenaan Onderaan