BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door AJA

  1. AJA

    Picanha aan het spit

    Deze staat nog op mijn Bucket Lijst. Moet nog wel de Spit aanschaffen. Dit is hoe ze het eten in Brazilie waar Picanha vandaan komt toch? 😋😋😋
  2. AJA

    Whole Packer brisket van Spaanse Angus van TheMeatLovers.

    Is de bark eraf gegaan door de vetlagen op de brisket? Of was het een andere reden?
  3. AJA

    Whole Packer brisket van Spaanse Angus van TheMeatLovers.

    Nou, net uit mijn nest met een kleine kater. Het was erg gezellig en geslaagd. Omdat de bark niet gelukt was vreesde ik voor een mislukking. Maar nadat ik de brisket open sneed, was mijn doelstelling geslaagd. Een sappige Brisket die lekker doorhangt, en een rookring had. Hij is helemaal...
  4. AJA

    Whole Packer brisket van Spaanse Angus van TheMeatLovers.

    Nou ik heb hem nu in de koelbox gelegd. Maar omdat deze Brisket eigenlijk teveel getrimmed was vanuit de leverancier had ik besloten om wat vet op de flat te laten. Nou daar is de bark dus niet op blijven zitten. Jammer, ik hoop wat het eindresultaat is als ik hem aansnijd.:(
  5. AJA

    Whole Packer brisket van Spaanse Angus van TheMeatLovers.

    Ik ook. Na het inpakken is de interne temp wel sterk gedaald. Was gedaald tot 64 graden. Zit nu op 74 graden. Ketel heb ik nu op +/- 125 graden staan.
  6. AJA

    Whole Packer brisket van Spaanse Angus van TheMeatLovers.

    Heb hem ingepakt heeft lang genoeg in de stahl gezeten en Rub was overal goed droog. Vanaf 04:15 dus 9 uur gegaard tot 72 graden. We gaan het zien. Rusten is het belangrijkste zeggen ze daar worden ze sappig van. Laten we het hopen. Ik ben vergeten een foto te nemen van de brisket voor ik hem...
  7. AJA

    Whole Packer brisket van Spaanse Angus van TheMeatLovers.

    Nee, hij blijft erg lang op 72 graden. Ik weet niet of ik hem in zal pakken of niet. Ketel temp is 111 graden. Zal ik nog een uurtje wachten?
  8. AJA

    Whole Packer brisket van Spaanse Angus van TheMeatLovers.

    Vraagje: Burnt Ends hoe bereid je die? Kan ik ergens een receptje vinden? Ik heb de Noskos BBQ Saus al, maar hoe snijd je die van de Brisket?
  9. AJA

    Whole Packer brisket van Spaanse Angus van TheMeatLovers.

    Nee, die zijn al weggesneden door ThemeatLovers. Ik heb erg weining getrimmed, enkel ronde kanten gesneden, en wat vlies verwijderd. Zou jij eenlekbak met water, of zonder water eronder zetten? Met water beschermt toch ook tegen verbranding, want dan verdampt het water en dat koelt de rub wat...
  10. AJA

    Eerste keer Brisket Zat 19/8/2023

    Hahaha, jij dus ook brisket aan het voor bereiden? Die van mij is iets te veel getrimmed, maar als ik dan RalphsBBQTube volg dan hoeft het geen wedstrijd Brisket te worden, dus geloven we hem maar op zijn epertise. Noskos adviseert wel een vetlaag op de flat over te houden. Ik kan het er niet...
  11. AJA

    Whole Packer brisket van Spaanse Angus van TheMeatLovers.

    Dit zijn mijn referentie filmpjes: Twee totaal verschillende aanpakken. Maar ik probeer ze een beetje allebei te volgen. Heb Ralph zijn cola in de injectie gedaan. verder gewoon Dennis zijn recept. Die tip van Dennis met dat houtblokje er onder werkt echt, al eens gedaan en dan idd geen...
Terug
Bovenaan Onderaan