- Berichten
- 2.088
Gisteren stonden Spare Ribs op het menu. Aangezien vrouwlief geen zin had in 'weer' spare ribs (hoe kun je daar nou geen zin in hebben?) heb ik deze voor mezelf en een maat van mij gemaakt. Voor vrouwlief had ik iets anders bedacht. Vroeger had je bij New York Pizza een Philly Cheese Steak pizza. Die nam ze altijd. Waarom dus niet eens zo een steak in zijn daadwerkelijke vorm maken? Zo gezegd, zo gedaan!
Biefstuk gehaald en kort ingevroren. Dat maakt het snijden in dunne plakjes een stuk makkelijk. Vervolgens olijf olie, peper en zout ermee gemengd.
Vleesch is direct op de BBQ gegaan, een minuut per kant gegrild. Bij Philly Cheese steak horen ook uien, champignons en pepers. Omdat vrouwlief het laatstgenoemde ingredi?nt niet heel erg gewaardeerd heb ik uien en champignons met beetje knoflook gebakken. Dit was het resultaat van de maaltijd van vrouwlief. Op broodje zit nog veul cheddar:
Vrouwlief vond het een heerlijk maaltijd. Ik moet zeggen dat ik zelf ook wel heul benieuwd ben geworden naar dit smakelijk broodje. Volgende keer maak ik er twee. Voor de mensen die willen weten hoe onze maaltijd eruit zag, toch weer even een fotootje:
Ook geen straf! Ribjes worden beter en beter qua smaak. Bijna de perfect rib gevonden!
Biefstuk gehaald en kort ingevroren. Dat maakt het snijden in dunne plakjes een stuk makkelijk. Vervolgens olijf olie, peper en zout ermee gemengd.

Vleesch is direct op de BBQ gegaan, een minuut per kant gegrild. Bij Philly Cheese steak horen ook uien, champignons en pepers. Omdat vrouwlief het laatstgenoemde ingredi?nt niet heel erg gewaardeerd heb ik uien en champignons met beetje knoflook gebakken. Dit was het resultaat van de maaltijd van vrouwlief. Op broodje zit nog veul cheddar:



Vrouwlief vond het een heerlijk maaltijd. Ik moet zeggen dat ik zelf ook wel heul benieuwd ben geworden naar dit smakelijk broodje. Volgende keer maak ik er twee. Voor de mensen die willen weten hoe onze maaltijd eruit zag, toch weer even een fotootje:


Ook geen straf! Ribjes worden beter en beter qua smaak. Bijna de perfect rib gevonden!