BasBQ
Beef en Steak

Mijn laatste BBQ aanwinst

Je kan het voor meer dan alleen bij de bbq gebruiken maar pulled pork of beef maken of voor gerookte zalm is het heel makkelijk. Zeker aangezien we met z’n 2en zijn.
tevens nog een css met zakjes rookmot gekocht bij rookplankje.
zet je deze op je plate setter in je kamado of eronder?
Bekijk bijlage 27334
Vacuum is altijd top. Ook om verse kilo's kipdij te portioneren.

CSG zet ik op mijn kolen, of het liever alle kolen er uit. Ik gebruik geen platesetter, die houdt rook weg van je producten.
 
Vacuum is altijd top. Ook om verse kilo's kipdij te portioneren.

CSG zet ik op mijn kolen, of het liever alle kolen er uit. Ik gebruik geen platesetter, die houdt rook weg van je producten.
Ik had laatst van iemand gelezen dat z'n CSG warm genoeg was geworden om de kolen aan te zetten... Misschien toch iets ertussen houden
 
Ik had laatst van iemand gelezen dat z'n CSG warm genoeg was geworden om de kolen aan te zetten... Misschien toch iets ertussen houden
klopt, ik heb de farce gehad, CSG heeft de BGE aangestoken, ipv koudgerookte nootham was het warmgerookte nootham :rolleyes:
 
Net als @Free_ltd zet ik hem ook op de platesetter. Die kolen eruit halen is me teveel werk 😜
 
35C758A0-223E-4397-A2E3-0F994FDEF502.jpeg


Extra koelkast en vriezer + wat werkruimte erbij 😁
 
Leuk dat de Kettle Joe’s ook hier beginnen te komen. Het is echt een hele leuke barbecue.
 
Terug
Bovenaan Onderaan