BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste Weitzen BCC...

 
 
 

A6-owner

Vuurmaker
Berichten
94
Omdat het gisteren nog een heerlijke dag zou zijn, hadden de dames in den huize besloten dat ze kip wilden gaan eten.
Gelukkig mocht papa beslissen welke kip. Dus dat werd de BCC, aangezien ik die nog niet eerder had gemaakt.





Klaar voor de start...


Ready for countdown...


Even geportioneerd...


De jus bewaard natuurlijk...


Heerlijk met sla en aardappeldingetjes... (hoeten die dingen eigenlijk?


??n minpuntje is dat ik het vel te zacht vond. Die had wat krokanter gemogen.
BBQ rond de 170 graden gehad, die mag volgens mij dan toch wel naar de 190 toe om dit voor elkaar te krijgen of niet?

Al met al wel weer een heerlijk gerecht.
 
Lekkere kippetjes heb jij.

Gefeliciteerd met je Tokkie.
 
Ziet er goed uit gefeliciteerd met je Tokki .Om het vel wat knapperiger te krijgen
kan je ze nog even een paar minuten direct boven de kooltjes zetten.
 
Tokkie! Oh ja, ook nog zelfs. Thanks.

Direct boven het vuur gaan we inderdaad proberen de volgende keer.
 
Duitse Tokkies, die zien we niett veel ;), welkom bij de familie!
 
gratuliert met den Tokkie
 
Twee stoere kippen op een blikkie.

Ziet er goed uit.
 
Lekker hoor! Ook nog een blikje weizen er bij genuttigd zeker?
 
Sehr sch?ne Tokkie !
 
Weizen, dit gaat bij mij altijd in de pitmaster  :D  Maar gefeli met je tokkie !
 
structor zei:
Gefeliciteerd met je tokkie!


Boldeagle zei:
Weizen, dit gaat bij mij altijd in de pitmaster  :D  Maar gefeli met je tokkie !
Deze pitmaster marineerd zichzelf ook altijd graag met Weizen!

Ik mocht je al Emiel, maar nu stijg je nog meer op de lijst  :D
 
Tokkie in de pocket!! :D
 
Ziet er lekker uit! Ik heb de temp op 200 C gehouden en kreeg een mooie krokante korst. Halverwege de kip nog 180 graden gedraaid.
 
Terug
Bovenaan Onderaan