Omdat het gisteren nog een heerlijke dag zou zijn, hadden de dames in den huize besloten dat ze kip wilden gaan eten.
Gelukkig mocht papa beslissen welke kip. Dus dat werd de BCC, aangezien ik die nog niet eerder had gemaakt.


Klaar voor de start...

Ready for countdown...

Even geportioneerd...

De jus bewaard natuurlijk...

Heerlijk met sla en aardappeldingetjes... (hoeten die dingen eigenlijk?

??n minpuntje is dat ik het vel te zacht vond. Die had wat krokanter gemogen.
BBQ rond de 170 graden gehad, die mag volgens mij dan toch wel naar de 190 toe om dit voor elkaar te krijgen of niet?
Al met al wel weer een heerlijk gerecht.
Gelukkig mocht papa beslissen welke kip. Dus dat werd de BCC, aangezien ik die nog niet eerder had gemaakt.


Klaar voor de start...

Ready for countdown...

Even geportioneerd...

De jus bewaard natuurlijk...

Heerlijk met sla en aardappeldingetjes... (hoeten die dingen eigenlijk?

??n minpuntje is dat ik het vel te zacht vond. Die had wat krokanter gemogen.
BBQ rond de 170 graden gehad, die mag volgens mij dan toch wel naar de 190 toe om dit voor elkaar te krijgen of niet?
Al met al wel weer een heerlijk gerecht.