- Berichten
- 3.172
Tijdens mijn tijd in Zuid Korea, veel smaken leren kennen.
Dit is er 1 van.
Ik heb de slager dikke plakken rosbeef ( ong. 2 a 3 mm. ) laten snijden en in de koreaanse marinade gedaan.
Hier en daar ook een plakje bacon ( ik kon het niet laten
).
3 eetlepels ketjap
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel sesamzaad
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 theelepel rietsuiker
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel gemalen zwarte peper
1 lente-ui, fijngesneden
1/2 ui, gehakt
Het vlees aan de stokjes geprikt
Even voorgaren
Het vuur wat hoger
Eet smakelijk!
Naast de rijst hadden we ook Kimchi ( gefermenteerde kool ) en spicy crisps.
Greetz Marco
Dit is er 1 van.
Ik heb de slager dikke plakken rosbeef ( ong. 2 a 3 mm. ) laten snijden en in de koreaanse marinade gedaan.
Hier en daar ook een plakje bacon ( ik kon het niet laten

3 eetlepels ketjap
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel sesamzaad
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 theelepel rietsuiker
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel gemalen zwarte peper
1 lente-ui, fijngesneden
1/2 ui, gehakt

Het vlees aan de stokjes geprikt

Even voorgaren

Het vuur wat hoger

Eet smakelijk!

Naast de rijst hadden we ook Kimchi ( gefermenteerde kool ) en spicy crisps.
Greetz Marco