BasBQ
Beef en Steak

Just did it

 

Ricknl

Vuurmaker
Berichten
67
Hallo allemaal. Het moet er nu maar een keer van komen. Ik haal al een jaar de beste bbq tips van dit forum (en van Noskos en van Blue Smoke). Ben vorige zomer begonnen met indiect grillen na eigenlijk mijn hele leven vlees "gecremeerd" te hebben. ik moet zeggen at er een wereld voor mij open is gegaan. Ben af en toe wat aan het experimenteren op de bbq en het lijkt mij leuk hier af en toe ook iets van te posten.
Ik heb naast de Weber Compact (die ik al een jaar of 10 gebruik) vorie week een smoker van Leen Bakker gekocht (ja... Van Leen Bakker!).

Ik las al een tijdje over El Cheapo, de Brinkmann. Nou, mijn smokertje doet er niet voor onder! Hij is stabieler dan de Barbecook en ik heb er vorige week al een lekker kippetje (2!) op gerookt. E?n gevlinderd (highroad chicken ofwel aangereden kip) en ??n op een in Amerika bij Wallmart gekochte houder voor een bierblikje. Een onvervalste "beer in the butt" chicken.
 
ben benieuwd naar jouw avonturen met de smoker rick! welkom!
 
Welkom hier op dit forum Rick!
 
Welkom Rick. Een pittige kerel zo te zien.
 
Welkom hier!
 
Hoi, welkom hier
 
Welkom en veel plezier hier!!!
 
hoi Rick,
welkom bij dit edele genootschap
 
Mw. BBQ68 zei:
Welkom Rick. Een pittige kerel zo te zien.

Haha, goed gezien, Habanero pepers. Op een pittigheidschaal van 0-10, een 10!
 
Hoi Richard,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom bij het genootschap!
 
Welkom bij dit fijne genootschap !
 
Terug
Bovenaan Onderaan