- Berichten
- 1.525
nadat de brisket van gisteren niet echt op brisket leek maar op klapstuk dit maar al zodanig gegeten met heerlijke oer-Hollandse hutspot.
ik heb de klapstuk met bokbier en SBR sweet and spicey 2.5 uur indirect verwarmd op een temperatuur van 140 graden en hier een handjevol hickory houtsnippers bij gedaan.
mijn schoonouders bleven ook eten en man wat waren hun weer enthousiast
wel het laatste uur regelmatig de saus met een lepel over het vlees lepelen (meer saus maken kan ook natuurlijk :blush: )


zo zie je maar weer dat BBQ en winterkost uitstekend samen gaan.
mischien een DO aanschaffen om hier de stamppotten in te doen? :-/
ik heb de klapstuk met bokbier en SBR sweet and spicey 2.5 uur indirect verwarmd op een temperatuur van 140 graden en hier een handjevol hickory houtsnippers bij gedaan.
mijn schoonouders bleven ook eten en man wat waren hun weer enthousiast

wel het laatste uur regelmatig de saus met een lepel over het vlees lepelen (meer saus maken kan ook natuurlijk :blush: )


zo zie je maar weer dat BBQ en winterkost uitstekend samen gaan.
mischien een DO aanschaffen om hier de stamppotten in te doen? :-/