BasBQ
Beef en Steak

hutspot met Klapstuk

 
 
 

maroc

Gemarineerd
Berichten
1.546
nadat de brisket van gisteren niet echt op brisket leek maar op klapstuk dit maar al zodanig gegeten met heerlijke oer-Hollandse hutspot.

ik heb de klapstuk met bokbier en SBR sweet and spicey 2.5 uur indirect verwarmd op een temperatuur van 140 graden en hier een handjevol hickory houtsnippers bij gedaan.
mijn schoonouders bleven ook eten en man wat waren hun weer enthousiast :D

wel het laatste uur regelmatig de saus met een lepel over het vlees lepelen (meer saus maken kan ook natuurlijk :blush: )





zo zie je maar weer dat BBQ en winterkost uitstekend samen gaan.

mischien een DO aanschaffen om hier de stamppotten in te doen? :-/


 
dat ziet er heerlijk uit, een DO is wel een ideale pan om lekker buiten boven de briketten je stoof en stamppotten in te maken
 
Hmmmmm lekker!!!
 
Schuif maar een bordje door hoor!!
 
Toch een super resultaat ;)
 
Voor iets "mislukts" heb je een mooie reddingspoging in elkaar geflanst Marco !
 
Boldeagle zei:
Voor iets "mislukts" heb je een mooie reddingspoging in elkaar geflanst Marco !


Tja, bijna 3 kg vlees weggooien is ook jammer toch. En als het maar lang genoeg in het vocht ligt wordt het vanzelf een keer mals :D
 
lekker hoor!
 
Ik had daarvan ook best een bordje gelust!
 
Terug
Bovenaan Onderaan